BENVINGUT A FRIGOTHERMIC

FRIGOTHERMIC
Els inicis de Frigothermic

El 1968 va néixer a Martorell una petita empresa que es va constituir amb el mateix nom del seu propietari: Carles Albiac Serres. En els seus inicis, l’empresa es dedicava a la fabricació de maquinària de refrigeració destinada a laboratori i fred comercial.

Anys més tard, després d’un notable creixement, es va crear la societat Frigothermic, S.L. i la producció es va traslladar a unes noves instal·lacions de més de 2.000 m². En aquells anys, el mercat es trobava en constant innovació. Frigothermic va saber adaptar-se a aquella situació i va anar obrint nous camins, sobretot en aplicacions d’ultracongelació.

Avui dia i amb anys d’experiència, Frigothermic dissenya i fabrica maquinària per a nous sectors, com el de l’alimentació, el metall, el cautxú i els plàstics, i exporta a més de trenta països d’arreu del món.

QUÈ OFERIM
La nostra experiència al seu servei

Oferim productes que cobreixen una àmplia varietat d'aplicacions en alimentació, metall, cautxú i plàstics, laboratoris i indústria farmacèutica.

L’evolució de l’activitat s’ha basat sempre en donar el millor servei al client, amb la major qualitat i el preu més competitiu. Tot el procés es desenvolupa únicament i exclusivament als nostres tallers. És per això que posem a la seva disposició la nostra experiència en el sector per a qualsevol aplicació i desenvolupament.

FRIGOTHERMIC AL MÓN
L’organització comercial

La implantació de la marca Frigothermic en el diversos mercats s’ha consolidat amb la introducció dels nostres productes en més de trenta països. L’organització comercial està present als cinc continents a través de distribuïdors.

No dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres per promocionar els nostres equips als seus mercats.